Кошик
1 відгук

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 22.05).

Сервісні центри вантажних та легкових автомобілів ЛОНГРАН

0 (800) 35-93-76
+380 (67) 537-20-97
Сервіс Буча
+380 (50) 136-54-44
Сервіс Гайсин
+380 (67) 735-93-49
Легковий сервіс Буча

Блог

  • Білий дим із вихлопної труби — несправність чи особливість
    Білий дим із вихлопної труби — несправність чи особливість
    Про багато несправностей авто можна здогадатися щодо змін у роботі його систем, навіть і не вдаючись до діагностики. Наприклад, за кольором диму, який виходить при пуску з вихлопної труби, можна встановити, чи в справному стані знаходиться двигун. Якщо все в нормі, то диму буде зовсім небагато, а через три-п'ять хвилин, у міру нагріву, вихлоп має стати практично прозорим. Густий і добре помітний дим, що не зникає навіть при повністю прогрітому двигуні, - явна ознака несправності.
    Білий дим із вихлопної труби — несправність чи особливість
  • Наскільки шкідливий для авто холодний пуск двигуна
    Наскільки шкідливий для авто холодний пуск двигуна
    Силовому агрегату автомобіля доводиться працювати в непростих умовах - влітку постійно боротися з перегрівом в екстремальну спеку, а в сильні морози кожна спроба старту перетворюється на лотерею. Далеко не завжди вдається завестися з першої спроби, а зношування двигуна при холодному пуску істотно збільшується, що негативно позначається на його ресурсі. Вирішувати цю проблему можна по-різному.
    Наскільки шкідливий для авто холодний пуск двигуна
  • Чи варто поспішати із заміною лисої гуми
    Чи варто поспішати із заміною лисої гуми
    Нова гума коштує недешево, тому у багатьох автовласників виникає питання, чи варто міняти зношені шини, які виглядають цілком нормально і не мають серйозних зовнішніх пошкоджень. Можливо, це певною мірою справедливо для чистого і сухого асфальту, а ось на мокрій дорозі лисі шини стають небезпечними внаслідок ефекту аквапланування. У сильну зливу автомобіль може стати некерованим вже на швидкості трохи більше 60 км/год, що загрожує серйозними наслідками.
    Чи варто поспішати із заміною лисої гуми
  • Чому запітнівають вікна в машині
    Чому запітнівають вікна в машині
    У туманну, дощову чи морозну погоду всім автолюбителям доводиться стикатися з неприємною проблемою — вікна пітніють у машині і нічого через них не видно. Однак буває і так, що на дворі ще порівняно тепла пора, а скло все одно пітніє — у чому тут справа? Розбираємось, через що в авто пітніють шибки.
    Чому запітнівають вікна в машині
  • Як завести машину в мороз
    Як завести машину в мороз
    З настанням холодів актуальним стає питання, як завести машину взимку. Адже від морозу загусне мастило в двигуні, а ємність АКБ істотно знижується і якщо ресурс вона вже частково виробила, енергії для нормальної роботи стартера може і не вистачити. У цьому випадку доведеться вдатися до одного з найпопулярніших способів вирішення проблеми.
    Як завести машину в мороз
  • Як завести машину якщо сів акумулятор
    Як завести машину якщо сів акумулятор
    Морозна зима часто дає автолюбителям неприємні сюрпризи. І йдеться не лише про снігопади чи ожеледицю. Мабуть, кожному доводилося стикатися із ситуацією, коли після нічної стоянки двигун не заводиться — акумулятор у машині сів. Але впадати у відчай не варто — завдяки поширеності подібної проблеми існує багато варіантів її вирішення.
    Як завести машину якщо сів акумулятор
  • Як тонують авто
    Як тонують авто
    Тонування машин є однією з найпопулярніших послуг. Обклеювання скла плівкою не дозволяє випадковим перехожим заглядати всередину — пасажири почуваються затишніше, а випадково залишені на сидінні речі не привертають увагу зловмисників. Чим щільніше тонування, тим краще вона захищає і від сонця і від чужих поглядів, проте не слід забувати і про правила.
    Як тонують авто
  • Кваліфікований ремонт КПП до вантажівок в Києві
    Кваліфікований ремонт КПП до вантажівок в Києві
    Якщо ви помітили витік масла з КПП, відчуваєте труднощі з включенням передач, чути сторонні шуми при русі на певних швидкостях ‒ це означає, що необхідно відремонтувати КПП. Важливо своєчасне усунення несправності!
    Кваліфікований ремонт КПП до вантажівок в Києві
  • Види і періодичність технічного обслуговування вантажівок
    Види і періодичність технічного обслуговування вантажівок
    Регулярне технічне обслуговування вантажних автомобілів є запорукою їх безпечної експлуатації. Список необхідних робіт при ТО залежить від пробігу авто і умов експлуатації. Не економте на якісному обслуговуванні. Звертайтеся в наші СЦ!
    Види і періодичність технічного обслуговування вантажівок
  • Що таке гальмівна система і як її обслуговувати
    Що таке гальмівна система і як її обслуговувати
    Гальмівна система у вантажному автомобілі потребує особливої уваги. Від коректної роботи гальм залежить безпека руху на дорозі, так як більша частина аварій відбувається з причини їх відмови. В разі поломки негайно звертайтеся в СЦ.
    Що таке гальмівна система і як її обслуговувати

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner